Det är V64 tävlingar på Eskilstuna ikväll. I lopp 8 så spelar jag att nummer 11 Marres Diva är topp tre i loppet.

Marres Diva har visat en härlig form på sistone. För tre starter sedan så fick hon ett lopp i vinnarhålet och när hon tog sig loss så satte hon klorna i den ledande Livi Online och då höll hon undan för övriga motståndare till seger.

Gången efter det så gjorde Marres Diva en stark avslutning och då räckte det till en andraplats bakom Charm.

Senast så höll Marres Diva klart godkänt som tvåa i ett lopp som vanns av Global Agency.

Tråkigt utgångsläge nu men löser det sig med positionerna och om Kai P Jussila som kör Marres Diva kan få hjälp med att tempot hålls uppe så kan hon avsluta loppet fort och då tror jag hon har en god chans att vara sämst trea i mål.

Marres Diva är ett fyraårigt sto som tränas av Lena Kjällman. Hon har startat 23 gånger hittills. Tre vinster har det blivit hittills och hon har även varit topp tre i 30 % av loppen så här långt i karriären.

Marres Diva är anmäld med skor runt om samt med en vanlig vagn precis som hon har tävlat tidigare.

En tuff motståndare till Marres Diva är nummer 9 Ganette Am som har gjort bra insatser i alla årets starter utan att få sätta nosen först.

Ganette Am hakade på klart godkänt till andrapriset bakom Ale' Pride Gar senast. Kan Kenneth Haugstad som finns i vagnen få smyga med i en trevlig rygg innan attacken sätts in så kan det vara läge för en efterlängtad seger.

I övrigt kan nummer 5 Mimiro som också var med i nyss nämnda lopp som Ale' Pride Gar segrade i senast vara intressant. Hon kom in på tredjeplatsen där.

Mimiro kan öppna bra och här kan det kanske bli tidig ledning. Skulle Örjan Kihlström som kör henne sedan få bestämma en del där framme i täten så kan hon rinna undan till en seger.

Mimiro är anmäld barfota runt om nu. Blir det så till loppet så är det första gången hon tävlar på den balansen och det kanske kan lyfta henne ett par snäpp.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

11 Marres Diva
Eskilstuna lopp 8
Spel: Plats
Odds: 3.50 Casumo , Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip