Dagens rek är till Eskilstuna lopp 8 som ingår i eftermiddagens Grand Slam 75 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 6 Nappa Scar vinner loppet.

Nappa Scar vann ett billigt lopp senast, men intrycket var fint då han avslutade bra via 11,8 sista varvet och gången innan det spurtade han till säker seger via 10,5 sista 700 meterna och med Ulf Ohlsson upp nu så tror jag han får ta över ledningen från 4 Sheriff Bi i ett tidigt skede och från spets så blir han svår att plocka ner för övriga ekipage.

Nappa Scar vann bara ett lopp ifjol, men tjänade nästan 700 000 kronor och var trea i Sweden Cup på Solvalla under elitloppshelgen. Nappa Scar var bra nästan hela tiden, men mötte samtidigt nästan alltid väldigt tufft motstånd och jag tror att han kan ha fått en liten självförtroendeboost i och med de senaste två segrarna.

Inga andra ändringar är planerade så det blir fortsatt vanlig vagn och can’t see back huvudlag meddelar man från stallet och från ledningen har han fem vinster och fyra andraplatser på tio gånger han travat i spets.

Det värsta motståndarna i loppet anser jag vara nummer 7 Kadett C.D. som hängde med bra i rygg på ledaren senast och fick aldrig fritt då men med spår utanför min vinnare så riskerar han att få göra en del av grovjobbet här och från dödens tror jag inte han plockar ner Nappa Scar.

En annan motståndare till Nappa Scar är nummer 4 Sheriff Bi som gör debut i Diederik Meilinks regi och han är snabb ut och är den troliga ledaren initialt men han har varit borta länge och jag tror han behöver loppet och att man släpper ledningen och kan då kan lifta med till en plats.

6 Nappa Scar
Eskilstuna lopp 8
Spel: Vinnare
Odds: 1.85 Unibet , LeoVegas , bet365

This is the stats tab
This is the post tip