Dagens rek är till Romme lopp 8 som ingår i eftermiddagens Grand Slam 75 tävlingar. Jag spelar att nummer 7 Nappa Scar vinner loppet.

Nappa Scar vann ett billigt lopp näst senast, men intrycket var fint då han avslutade bra via 11,8 sista varvet och gången innan det spurtade han till säker seger via 10,5 sista 700 meterna och så sent som förra söndagen så kom han till ledningen i ett tidigt skede och fick bestämma och vann mycket lätt med sparade krafter.

Här tror jag på ett liknande scenario som senast med tidig ledning för Nappa Scar och från den positionen så tror jag att han bli svårfångad om Ulf Ohlsson som kör hästen kan ta sig förbi den värsta konkurrenten Queer Fish i startögonblicket.

Nappa Scar vann bara ett lopp ifjol, men tjänade nästan 700 000 kronor och var trea i Sweden Cup på Solvalla under elitloppshelgen. Nappa Scar var bra nästan hela tiden, men mötte samtidigt nästan alltid väldigt tufft motstånd och jag tror att han kan ha fått en klar självförtroendeboost när han nu har tre raka vinster.

I ledningen trivs Nappa Scar mycket bra men även om det inte skulle bli spets här så är han inte borta och kan blanda sig i segerstriden även med en tyngre löpning.

De värsta motståndarna i loppet anser jag vara nummet 5 Queer Fish som höll godkänt till fjärdeplatsen från dödens i comebacken senast bakom vinnande Ajlexes Cubano och han ska ha gått framåt rejält med det loppet i kroppen, men jag tror inte han kan hålla ut min vinnare i starten och från dödens så tror jag inte han plockar ner Nappa Scar.

En annan motståndare till Nappa Scar är nummer 2 Tarabuso Jet som kommer från en seger men mot det här motståndet så får han ses främst som ett platsbud.

För er som spelar Grand Slam 75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

7 Nappa Scar
Romme lopp 8
Spel: Vinnare
Odds: 1.75 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip