Dagens rek är till Jägersro lopp 8 som ingår i kvällens V86 tävlingar. Jag spelar att nummer 5 Nero Maximus vinner loppet.

Nero Maximus galopperade efter 400 meter senast i ett V75 lopp men det får ses som ett olycksfall i arbetet och han gick sedan en bra upphämtning men han slutade precis utan för de prisplacerade hästarna.

Gången innan det så fick Nero Maximus en perfekt resa i andra utvändigt och när han sedan vreds ut till attack så hade han inga problem med att spurta ner sitt motstånd till seger.

Conrad Lugauer är tillbaka i sulkyn nu och jag tror han kan köra sig till spets i ett tidigt skede här så kan han nå ledningen smärtfritt så är mycket vunnet och då tror jag han säljer sig dyrt från ledningen.

Skulle det inte bli ledningen för Nero Maximus så är han inte borta för det utan han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas i det här lilla fältet.

Conrad Lugauer meddelar att Nero Maximus är hans bästa chans för kvällen och han känns bra i träningen inför den här starten. Han kommer att tävla som vanligt med öppet huvudlag samt i en vanlig vagn och med skor runt om.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 4 Gustavson Be som inte har startat på ett tag men han har gjort det rätt bra när han har gästat Sverige tidigare.

Gustavson Be är mer stark än snabb och det blir nog ingen Snabbare start här även om han har spår innanför Nero Maximus så jag tror han kommer tappa mycket i början av loppet och det kan bli tufft att plocka igen men har han en bra dag så står sig bra i den här klassen och kan då vara långt framme här.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 6 Umaticaya som har stora problem med att sköta sig. Nu har hon gjort två starter för Adrian Kolgjini med en sjätteplats och ett galoppmisslyckande som resultat.

Den här gången får pappa Lutfi Kolgjini köra henne för första gången och då kanske hon behagar att sköta sig och dessutom blir det barfota runt om nu och det kan bli ett lyft men jag tror ändå hon får svårt att plocka ner min vinnare.

För er som spelar V86 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

5 Nero Maximus
Jägersro lopp 8
Spel: Vinnare
Odds: 1.85 Casumo , Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip