Dagens rek är till Bollnäs lopp 8 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 10 O.P.'s Flirt är topp tre i loppet.

10 O.P.'s Flirt räckte inte till från spår 12 mot tuffa hästar över kort distans i ett V75 lopp på Bergsåker senast men gången innan det så sköt han till bra till andraplatsen bakom vinnande Weekend Fun och han trivs bäst med ett lopp i ryggar och om det blir lite tempo på tillställningen här så fäller han många hästar över upploppet och då tror jag han är med i segerstriden och ska ha en bra chans att vara sämst trea i mål.

O.P.'s Flirt gillade inte den kladdiga banan senast och nu är det lite lättare motstånd vilket han trivs med och skulle han få gå med i ryggar in på upploppet så tar han nog ner de flesta hästarna till slut då han är väldigt speedig.

O.P.'s flirt är en tioårig valack som tränas av Markus Pihlström som är bättre än raden och han har varit topp tre i 39% av sina 89 tidigare starter i karriären och trots att han står med 20 meters tillägg här så ska han räknas tidigt eftersom det inte är så många hästar med fältet så borde Daniel Wäjersten som kör hästen kunna hitta tredje eller fjärde ytter och då tror jag han är långt framme här.

De värsta motståndarna i loppet anser jag vara nummer 3 Sangrita Ås som avslutade godkänt till andraplatsen bakom vinnande Shiver W.F. senast när hon fick trava i tredjespår under slutvarvet och hon behöver ett lopp i ryggar och från det här utgångsläget så tror jag att Ulf Ohlsson kan servera hästen en fin resa och hon ska räknas tidigt här.

Sangrita Ås avslutade jättebra senast och hon har gjort sina bästa lopp i ryggar men det skulle vara intressant att se henne i spets meddelar man från stallet eftersom det var längesedan hon travade i ledningen men det är inte säkert att det är ledigt i den positionen och skulle det bli bra tempo på loppet så gynnar det mitt spel här.

En annan motståndare till O.P.'s Flirt är nummer 7 Staro Kickback men han har inte startat sedan september och kan behöva loppet och är dessutom van vid att tävla barfota runt om vilket han inte får göra nu men från springspåret här så tror jag att Per Linderoth som kör hästen kan nå ledningen och skulle han få trolla bort en del av loppet i spets så kan det räcka en bit här.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

10 O.P.'s Flirt
Bollnäs lopp 8
Spel: Plats
Odds: 1.75 888sport , MrGreen eller LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip