Dagens rek är till Bollnäs lopp 8 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 9 Peter Highness är topp tre i loppet.

Peter Highness galopperade bort sig i första sväng i ett V75 lopp på Jägersro i början av året senast. Det visade sig efteråt att han inte var helt kurant så han har blivit behandlad efteråt meddelar Oskar Kylin Blom.

Innan det misslyckandet så hade Peter Highness gjort flera bra insatser så felfri nu så kan han blanda sig i segerstriden här om Oskar Kylin Blom kan servera honom en fin löpning.

För två starter sedan så satt Peter Highness en bit ner i kön innan han gick till attack men han avgjorde på ett bra vis till seger efter ett starkt slutvarv i tredjespår.

Peter Highness vann fem lopp under fjolåret och visade prov på fin inställning.

På 12 starter hittills har Peter Highness varit topp tre i 58 % av loppen och jag tror att han har en god chans att nypa en framskjuten placering igen.

Peter Highness har tränat på och känns laddad även om det kan saknas lite innan toppformen infinner sig men jag tror att det kan räcka långt här in comebacken om det klaffar med löpningsförloppet.

Den värsta motståndaren till Peter Highness anser jag vara nummer 7 My First Offspring som vann på bra vis från ledningen senast.

Efter det loppet så har My First Offspring varit struken för en halsinfektion men har han inte tappat alltför mycket på det så kan han bli att räkna med här.

My First Offspring är kvick iväg och har springspår här så med en lyckad start så kan det bli tidig ledning fast det är inte säkert att så blir fallet och skulle han hamna i dödens istället så blir det tuffare att vinna loppet.

En annan motståndare till Peter Highness är nummer 6 Cheap Thrills som mötte My First Offspring i den senaste starten. Han klev då fram utvändigt om denne med varvet kvar till mål och från den positionen så höll han bra till andraplatsen.

Cheap Thrills har efter den starten varit struken för dåliga blodvärden inför en tilltänkt start. Har han inte tappat alltför mycket på frånvaron så kan han med en lyckad start här sitta bra till omgående och kan då vara långt framme.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

9 Peter Highness
Bollnäs lopp 8
Spel: Plats
Odds: 2.15 Casumo , Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip