Speltips: Lopp 8: Princess S.W.

Sport: Trav
Spelstopp: 2019-11-21 20:56
Land: Sverige
Liga: Åby
Odds: 1.90
Tips: Vinnare
Dagens rek är till Åby lopp 8 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 4 Princess S.W. vinner loppet.

Princess S.W. är inte helt att lita på men hon har nu två raka segrar. Hon vann ett lärlingslopp på V75 senast i mycket fin stil då hon fick en väldigt bra start från sitt bakspår och satt i ledningen efter 400 meter och trots bra tempo under vägen så gick hon undan till seger.

Nu är det debut över lång distans för Princess S.W. men det tror jag hon ska klara av. Hon har fått innerspår på tilläggsvolten men med en bra start här så tror jag hon hittar ut omgående och då det endast är två motståndare på startvolten så tror jag Peter Untersteiner provar mot ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så blir hon svårstoppad här fast hon är bra nog att hon kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas.

Peter Untersteiner meddelar att hon känns fin i träningen och han tror att hon är gynnad av distansen och kan hon hålla ihop aktionen så ska hon ses med god chans här. Det blir helstängt huvudlag samt vanlig vagn och skor runt om.

Princess S.W. har vunnit sju av tolv tidigare starter i karriären. Hon har endast förlorat felfri vid ett tillfälle och då blev hon tvåa i ett taktiklopp. Viss galopprisk föreligger men från spår ett nu tror jag hon kliver iväg i rätt gångart och gör hon det så tror jag hon tar en ny seger.

Den värsta motståndaren till Princess S.W. anser jag vara nummer 7 Rafale D'Inverne som fastnade med mycket sparade krafter i rygg på min vinnare senast. Kan Christoffer Eriksson som kör hästen komma före i starten så kan det vara hon som sitter i ledningen efter en bit men jag tror ändå att man släpper isåfall då det finns open stretch att tillgå och hon kan då lifta med till en framskjuten placering här.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 8 Hickomisschampagne som höll starkt från dödens till tredjeplatsen i samma lopp som Princess S.W. vann senast. Hon riskerar att tappa en del från start här men kan hon få en bättre resa den här gången så kan det räcka en bit här fast hon får ses främst som ett platsbud.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

4 Princess S.W.
Åby lopp 8
Spel: Vinnare
Odds: 1.90 Unibet & LeoVegas
  Lopp 8: Princess S.W.
Spela på Speltips Lopp 8: Princess S.W.
DrTrav - 21 November 2019 - 16:27
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  AIK - Vita Hästen
Ishockey - Hockeyallsvenskan - 2
2.18
21:00  Crystal Palace - Brighton
Fotboll - Premier League - Bri ö 4,5 hörnor
1.83
02:05  MIL Bucks – DAL Mavericks
Basket - NBA - 1 hcp -11
1.90
20:45  Aston Villa - Liverpool
Fotboll - EFL Cup - Inget mål före 22:00
1.83
  Rekatochklart Poolspel
19:00  Topptipset Tips Måndag 16/12
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming