Dagens rek är till Solvalla lopp 8 som ingår i eftermiddagens V75 tävlingar. Jag spelar att nummer 12 Princess S.W. är topp tre i loppet.

I den senaste starten så var Princess S.W. ute i ett försök i bronsdivisionen på Färjestad. Då satt hon långt ner i kön men kom med en rykande avslutning fast det räckte inte till mer än en femteplats i ett lopp där Star Costashorta vann från ledningen.

Gången innan det så tog Princess S.W. ledningen och bestämde som hon ville i täten och vann mycket lätt i ett försök i diamantstoet i Mantorp.

Femtespår i volten nu för Princess S.W. är inte det bästa men om hon kliver iväg i rätt gångart och om Peter Untersteiner kan få lite draghjälp under slutvarvet så kan hon bli farlig den sista biten och då tror jag hon har god chans att nypa en topp tre placering här.

Princess S.W. har vunnit 10 av 17 starter i karriären och hon har varit topp tre i 71 % av loppen och de fina siffrorna tror jag kan förbättras ytterligare här.

Första gången Princess S.W. ska tävla barfota runt om nu är mycket intressant. I övrigt blir det helstängt huvudlag istället för norskt huvudlag samt en vanlig vagn meddelar Peter Untersteiner.

Den värsta motståndaren till Princess S.W. anser jag vara nummer 2 American Hill som har tagit karriärens tre första segrar i de tre senaste loppen.

Senast så dundrade American Hill på i ledningen och hon var fullständigt överlägsen när hon vann på Mantorp.

Nu har American Hill inte startat på en dryg månad men är hon lika bra som senast så kan hon bli att räkna med igen och med en lyckad start ur volten kan hon sitta i ledningen omgående och skulle så bli fallet så kan det räcka långt här.

En annan motståndare till Princess S.W. är nummer 9 Shutter Island som har visat en härlig form på sistone.

Senast på Färjestad så kom Shutter Island med en vass avslutning och fångade in Anthara Bi till en knapp seger.

Kan Claes Svensson som kör Shutter Island få till en bra styrning och kan servera henne ett passande lopp så biter hennes avslutning bra över upploppet och då kan hon dyka upp långt framme på nytt.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

12 Princess S.W.
Solvalla lopp 8
Spel: Plats
Odds: 1.95 Unibet , 888sport , Casumo & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip