Dagens rek är till Axevalla lopp 8 som ingår i kvällens V65 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 3 Probo O.P. är topp tre i loppet.

Probo O.P. spurtade riktigt bra via 10,5 sista 800 meterna som tvåa i mål bakom vinnande Giveitgasandgo senast men har ett bättre utgångsläge den här gången och starten innan det så avslutade han vasst via 08,2 sista 600 meterna efter en invändig resa och hann fram till en seger på linjen och om Wim Paal kan servera hästen ett bra lopp här så tror jag att han blir svår att stå emot över upploppet och ska då ha bra chans att vara sämst trea i mål här.

Probo O.P. är ingen raket ut men är desto vassare den sista biten och han är klart gynnad av det långa upploppet på Axevalla här och med lite tempo på tillställningen så fäller han många hästar till slut.

De värsta motståndarna i loppet anser jag vara nummer 5 Spartan Kronos som fick trava i dödens senast och gjorde det bra som tvåa bakom vinnande Västerboonthenews och med det loppet i kroppen nu så kan han vara ännu vassare till den här starten och om det klaffar med positionerna så kan han duga en bit mot det här gänget.

En annan motståndare till Probo O.P. är nummer 2 Donatomite som är en duktig sprinter som kommer från en seger på Sörlandet och på form och läge här så kan Frode Hamres styrning blanda sig i segerstriden på nytt.

För er som spelar V65 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

3 Probo O.P.
Axevalla lopp 8
Spel: Plats
Odds: 1.90 888sport , MrGreen eller LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip