Dagens rek är till Bollnäs lopp 8 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 5 Pyrmo är topp tre i loppet.

Pyrmo vann säkert från ledningen senast och med endast en motståndare på startvolten här så tror jag att Ulf Ohlsson sänder framåt mot spets och skulle det inte kosta alltför mycket kraft att komma till ledningen så kan han rinna undan till en ny seger från den positionen men oavsett så tror jag han har bra chans att vara sämst trea i mål här.

Pyrmo har startat fem gånger i år med tre segrar som resultat. För fyra starter sedan i Gävle lotsade Rick Ebbinge in hästen till en seger från dödens via 25,5 sista varvet. De två senaste segrarna har tagits efter att han tidigt har kommit till spets och kan han göra det även här så tror jag han är med långt framme på nytt.

Pyrmo fick lite otur med ett fjärdespår i volten här men normalt är han inte osäker och om han kliver iväg i rätt gångart så kan han få ett bra lopp i den främre träffen och kan då duga en bit här även om det är ett halvvarv kortare distans än vid vinsterna på sistone.

Pyrmo kommer troligen att tävla barfota bak samt med ett öppet huvudlag och i en vanlig vagn som senast meddelar Martin Lundahl.

Den värsta motståndaren till Pyrmo anser jag vara nummer 11 Lukas Rauen som kommer med fin form. Han gjorde det bra när han vann ett V75 lopp på Hagmyren näst senast och gången efter det så var han återigen ute på V75 och fick då inte tag i den ledande Zitor från dödens utan han fick nöja sig med andrapriset bakom denne.

Nu har Lukas Rauen bakspår på tilläggsvolten men om Magnus A Djuse som kör hästen kan servera honom en fin löpning så kan han utmana om en framskjuten placering igen.

En annan motståndare till Pyrmo är nummer 10 U.R.Faxe som även han har bakspår på tilläggsvolten här och det är lite chansartat men han är vass om han få gå med i en bra rygg och få spara speeden fram till upploppet.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

5 Pyrmo
Bollnäs lopp 8
Spel: Plats
Odds: 2.05 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip