Dagens rek är till Jägersro lopp 8 som ingår i kvällens V86 tävlingar. Jag spelar att nummer 5 Randemar R.D. är topp tre i loppet.

Randemar R.D. har inte varit som bäst i två raka starter och har pausat ett tag inför den här starten. Han tränar på bra nu och han kändes fin i ett banjobb inför det här meddelar man från stallet.

Randemar R.D. är van vid tufft motstånd fast distansen är kanske i kortaste laget men han ska tävla barfota runt om för första gången nu och det tror jag kommer ha en god effekt på den här Love You avkomman.

Kan Peter Untersteiner servera Randemar R.D. ett passande lopp innan han sätter in slutstöten så tror jag han blir svår att stå emot den sista biten men räcker det inte hela vägen till seger så tror jag på god chans att han är sämst trea i mål.

Randemar R.D. har visat en del osäkra tendenser tidigare men strular det inte för mycket med positionerna inledningsvis så är han bra nog att han kan blanda sig i segerstriden från utvändig position om det skulle behövas.

Det är heller inte omöjligt att Randemar R.D. kan få ta över ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så tror jag han blir mycket svårslagen här. I spets har han vunnit tre gånger på de tre gångerna han har travat i den positionen.

Förutom att det är barfotabalans aviserat nu så kommer Randemar R.D. att tävla med ett norskt huvudlag och i en vanlig vagn som tidigare.

Randemar R.D. är en sexårig valack som har gjort 28 starter. 7 Vinster har det blivit och han har även varit topp tre i 46 % av loppen och får han ett bra lopp här så tror jag de siffrorna kan förbättras ikväll.

Den värsta motståndaren till Randemar R.D. anser jag vara nummer 3 Quattro Töll som är väldigt startsnabb och är spetsbudet initialt här.

Skulle Thomas Uhrberg som Quattro Töll få bestämma en del där framme i täten så är det inte säkert att övriga motståndare hinner ifatt honom.

Quattro Töll kommer troligen tävla i jänkarvagn på den här gången meddelar man från stallet.

I övrigt kan nummer 7 Victory Island som inte direkt var superbra i comebacken senast vara intressant. Med det loppet i kroppen för Victory Island nu är en betydligt bättre prestation att vänta här.

Victory Island gick med skor senast men nu blir det barfota vilket är ett plus fast spåret är lite långt ut och det finns risk att han hamnar illa till här men löser det sig med positionerna så kan han duga en bit mot det här motståndet.

För er som spelar V86 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

5 Randemar R.D.
Jägersro lopp 8
Spel: Plats
Odds: 1.85 Unibet , Casumo & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip