Dagens rek är till Axevalla lopp 8 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 5 The Real Star är topp tre i loppet.

The Real Star har hunnit med två starter för sin nuvarande tränare Fredrik Persson sedan flyttlasset gick från Magnus Dahlén.

Efter en femteplats i debuten för The Real Star så blev det en seger senast förvisso mot ett rätt billigt motstånd.

The Real Star fick en dryg inledning på loppet innan han nådde till ledningen med knappa 1500 meter kvar av loppet och från den positionen så höll han sedan undan på ett bra vis till seger senast.

Nu får Peter Ingves chansen bakom The Real Star för första gången och kan han få till en bra styrning så kan han blanda sig i segerstriden på nytt men om det inte räcker hela vägen till seger så tror jag han har god chans att vara sämst trea i mål.

The Real Star står bra inne i loppet och med bara tre hästar på startvolten nu så borde han kunna hamna rätt bra till omgående och får han en fin resa tror jag han är långt framme här.

The Real Star är en sexårig valack som har gjort 32 starter hittills i karriären. 8 vinster har det blivit och han har även varit topp tre i 38 % av loppen och klaffar det med löpningsförloppet här så tror jag att den statistiken kan bättras på här.

Den värsta motståndaren till The Real Star anser jag vara nummer 11 Milord som har tagit 14 segrar på 54 starter.

Milord var smått imponerande vid sin senaste start när han vann på Färjestad.

Spår 8 på tilläggsvolten nu är inget drömläge för Milord men klaffar det med löpningsförloppet så är han vass den sista biten och då kan han bli farlig över upploppet här.

I övrigt kan nummer 7 Viola Grif som felade bakom ledaren med 300 meter kvar av loppet senast vara intressant. Det var inte slutsålt i tanken när galoppen kom då.

Viola Grif har bra fart och styrka så går hon felfritt här så kan det vara läge för en fullträff. Barfota fram den här gången meddelar Sofia Aronsson som tränar hästen.

En annan motståndare till The Real Star är nummer 3 Armagnac som fullföljde godkänt som tvåa i ett lopp som vanns av Nome Dee näst senast.

Gången efter det så öppnade Armagnac fort och tog spets men då tappade han stilen och galopperade i den första svängen.

Här är det spetsläge igen för Armagnac och kan han hålla sig till rätt gångart nu så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

5 The Real Star
Axevalla lopp 8
Spel: Plats
Odds: 2.90 bet365

This is the stats tab
This is the post tip