Dagens rek är till Jägersro lopp 8 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 1 Tiger Face vinner loppet.

I den näst senaste starten så hade Tiger Face spår 1 i volten precis som nu och då galopperade han kort efter start.

Gången efter det var Tiger Face ute i ett V86 lopp på Åby och gick då en stark sista långsida och tog över ledningen in i slutsvängen men kunde sedan inte stå emot en bra avslutande Pantani så det slutade med en andraplats.

Här tror jag att Peter Untersteiner som kör Tiger Face tar en lugn start för att han ska trava in sig och blir då inte innerspåret en fälla och han hittar loss i god tid före mål så tror jag han visar sig vara starkast i det här gänget.

Tiger Face är en femårig hingst som har gjort 11 starter i karriären. Tre vinster har det blivit men han har även många galopper så han är inte helt stabil.

Tiger Face tog sin senaste seger i december 2018 och det är ju ett tag sedan men han gjorde bara tre starter under hela fjolåret så jag tror det är läge för en ny vinst här.

Tiger Face gick barfota runt om för första gången vid andraplatsen senast och han är anmäld så ikväll igen.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 9 Daytona som är en dansk derbyfinalist som nu kommer ut i första starten sedan oktober så det kan saknas en del till toppformen.

Daytona gjorde bort sig i derbyfinalen men han har vunnit 5 av 17 starter och han har gott kunnande så kan Steen Juul hitta en vettig rygg att gå i innan han sätter in slutstöten så kan han bli farlig den sista biten.

I övrigt kan nummer 3 Zelante C.R. som gjorde det bra som tvåa i ett lopp som vanns av Gravity Pace senast vara aktuell.

Med lopp i kroppen nu så kan Zelante C.R. vara klart förbättrad till den här starten och här kanske han kan hitta till ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan det räcka en bit mot det här gänget men han får ses främst som ett platsbud.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

1 Tiger Face
Jägersro lopp 8
Spel: Vinnare
Odds: 2.05 Unibet , Casumo & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip