Dagens rek är till Örebro lopp 8 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 4 Tiramisu Doc är topp tre i loppet.

Tiramisu Doc är en fyraårig valack som har gjort sju tidigare starter i år och på dessa har han noterat en vinst och två andraplatser.

Tiramisu Doc gick klart bra som tvåa bakom vinnande Grandfather Bill senast trots en hel del grovjobb sista 700 meterna men han var fyra längder efter vinnaren i mål den gången men vid årets enda seger i mitten på juni på samma bana som nu så kördes han fram i dödens med 700 meter kvar av loppet och tog ner sitt motstånd via 15 tempo sista 800 meterna och från ett fint utgångsläge nu så sitter han bra på det direkt och han kan öppna hyggligt från start och skulle Åke Lindblom som kör hästen lyckas få honom till ledningen så tror jag han är med i segerstriden här men det är inte säkert att han kan ta sig förbi samtliga hästar men oavsett så kan han få ett bra lopp i den främre träffen och ska då ha bra möjlighet att sluta sämst trea i mål här.

De värsta motståndarna i loppet anser jag vara nummer 1 Scotch Brodde som gjorde bort sig med galopp senast men har ett bra utgångsläge här och om Kim Eriksson kan hålla upp ledningen här så är mycket vunnet och han kan leda loppet länge men med tanke på galoppmisslyckandet senast så kanske inte kusken vågar ladda för fullt och då kan han få svårt att hålla ut Åke Lindbloms styrning i starten och är då sårbar här.

11 Sugarcraft är en annan motståndare till min platshäst som vann väldigt enkelt från dödens senast och Björn Goop behövde aldrig rycka tussarna då och trots bakspåret här så kan han blanda sig i segerstriden och om det blir lite tempo på tillställningen så fäller han många hästar till slut.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

4 Tiramisu Doc
Örebro lopp 8
Spel: Plats
Odds: 1.70 888sport , MrGreen eller LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip