Dagens rek är till Eskilstuna lopp 8 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 9 Tullibardine Boe är topp tre i loppet.

I den senaste starten så travade Tullibardine Boe en stor del av loppet utvändigt om den ledande H.P.R.Dominica men fick aldrig tag i denne och fick även släppa Edrica som satt i rygg på vinnaren förbi sig men hon höll starkt till tredjeplatsen.

Kan Richard L Jansson som kör Tullibardine Boe få till en bra styrning här så kan hon bli farlig och kan då blanda sig i segerstriden på nytt men om det inte räcker till seger så tror jag hon har god chans att vara sämst trea i mål.

Nu har Tullibardine Boe bakspår men om hon komma igenom rätt så vettigt här så borde hon kunna hamna i tredje eller kanske fjärde utvändigt innan attacken attacken sätts in så får hon en bra löpning här så blir farlig den sista biten.

Tullibardine Boe trivs väldigt bra på Eskilstunas bana för där har hon tagit fem vinster hittills. Lång distans ska heller inte vara några problem för hon har vunnit de båda tidigare starterna hon har gjort över aktuell distans.

Tullibardine Boe är ett fyraårigt sto som har startat 16 gånger. Hon har vunnit 6 av loppen och hon har även varit topp tre i 63 % av starterna så klaffar det med löpningsförloppet så tror jag hon är långt framme på nytt.

Tullibardine Boe är anmäld barfota bak och med hybridvagn som hon även hade i den senaste starten.

Den värsta motståndaren till Tullibardine Boe anser jag vara nummer 8 Super Sarah som har gjort många bra insatser och har tagit tre vinster på sju starter hittills.

Super Sarah är både stark och snabb så även om utgångsläget inte är det bästa så tror jag att Erik Adielsson söker sig framåt när tillfälle ges och blir hon då släppt till spets så är mycket vunnet men annars så kan hon visa sig vara starkast från dödens om det skulle behövas.

I övrigt kan nummer 1 Bon Bini som har årsdebuten avklarad och med det loppet innanför västen så kan hon vara klart förbättrad till den här starten vara intressant.

Bon Bini tog två raka segrar från ledningen i december så från ett perfekt utgångsläge här så tror jag att Jorma Kontio kör i ledningen så länge lampan lyser och slipper hon att utstå alltför hård press under vägen så kan det räcka långt här.

Fast Bon Bini är oprövad över den dryga distansen så skulle favoriten Super Sarah komma tidigt så kanske hon släpper och då finns ju chansen att hon får en lucka till slut.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

9 Tullibardine Boe
Eskilstuna lopp 8
Spel: Plats
Odds: 2.45 Unibet , Casumo & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip