Dagens rek är till Örebro lopp 8 som ingår i lördagens V75 tävlingar. Jag spelar att nummer 3 Unique Juni vinner loppet.

Unique Juni har gjort det bra en längre tid och hon har levererat flera toppinsatser i Frankrike under vintern.

Näst senast så var Unique Juni ute på Solvalla och svarade då för en femstjärnig prestation när hon travade i dödens på den ledande Ultra Bright och såg stark ut och när ledaren sedan tappade stilen och galopperade i slutsvängen så satt hon i spets och från den positionen så höll hon bra men hon fick ge sig kort före mål mot en vasst avslutande I Love Paris.

Gången efter det så satt Unique Juni i fjärde utvändigt innan hon svepte fältet och satt i ledningen in i slutsvängen och sedan så vann hon väldigt lätt.

Trevligt läge nu och det är inte omöjligt att Unique Juni kommer till ledningen efter en bit här men hon är inte beroende av spets för att hon ska ses med god segerchans här så oavsett så tror jag hon blir svårstoppad.

Unique Juni är allround och hon går över alla distanser och hon klarar också de flesta positionerna. Så även om det inte blir ledningen här så tror jag hon kan sitta lugn i dödens och avgöra till seger den sista biten om det skulle behövas.

Unique Juni är stall Jörgen Westholms bästa segerchans i omgången. Hon kommer att tävla barfota runt om samt med hybridvagn och ett norskt huvudlag som senast.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 5 Willow Pride som kommer med två raka segrar.

Willow Pride är kvick den första biten så hon kanske kan nå spets här och kommer Mika Forss till ledningen så kanske den hästen körs i den positionen och då kan det räcka en bit här.

Skulle man istället släppa ifrån sig ledningen till min vinnare så kan Willow Pride lifta med till en god placering där bakom och kommer luckan så kan hon få chansen till slut.

I övrigt kan nummer 7 Hevin Boko som fick vandra utvändigt om den ledande Mulligan och gjorde det bra som tog ner denne men hon fick ge sig mot Ultra Bright den sista biten näst senast vara intressant.

Senast höll Hevin Boko farten bra som trea bakom I Love Paris som vann det loppet.

Medeldistans nu är en fördel och kommer Hevin Boko ner i en vettig position innan hon går till attack så kan hon vara med och kriga om en fin placering.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

3 Unique Juni
Örebro lopp 8
Spel: Vinnare
Odds: 2.10 bet365

This is the stats tab
This is the post tip