Dagens rek är till Färjestad lopp 8 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 2 Urgent Call vinner loppet.

Urgent Call startade senast i ett V75 lopp över kort distans i Örebro. Han hade då ett dåligt läge men han fick en bra start och hamnade i andra utvändigt och han höll sedan okej till femteplatsen bakom vinnande Bo C.

Urgent Call trivs mycket bättre i ledningen där han har vunnit fem av de sex gånger han har travat i spets så från ett trevligt utgångsläge här så sitter han bra till omgående.

Urgent Call är snabb ut och här ser det ut som en god spetschans så skulle han få bestämma som han vill i ledningen så tror jag det kan räcka till en ny seger.

Urgent Call kommer troligen att tävla med blinkers och jänkarvagn som senast men är han för taggad i värmningen så kan det bli att man byter till halvstängt eller norskt huvudlag istället meddelar Oskar J Andersson.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 5 Under The Counter som har två lopp i kroppen efter vila och bör gå framåt med varje lopp.

Under The Counter är såväl stark som snabb och kan Rikard N Skoglund servera henne ett bra lopp så kan hon bli farlig över upploppet.

En annan motståndare till Urgent Call är nummer 10 Peder Mykla som trivs bäst i ledningen så bakspåret här är ingen fördel.

Kan Dagfinn Aarum som kör Peder Mykla hitta en vettig rygg att gå i under slutvarvet så kan han komma in i matchen om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

2 Urgent Call
Färjestad lopp 8
Spel: Vinnare
Odds: 1.75 Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip