Dagens rek är till Charlottenlund lopp 8 som ingår i eftermiddagens V75 tävlingar. Jag spelar att nummer 3 Velten Von Flevo vinner loppet.

Velten Von Flevo årsdebuterar nu i ny regi. Den tyska derbyvinnaren från ifjol har vunnit 6 av 9 starter i karriären.

Velten Von Flevo kom sedan på en femteplats i Gran Premio Orsi Mangelli i november ifjol bakom Axl Rose som segrade i det loppet.

Velten Von Flevo har inte startat sedan november nu så det kan saknas lopp i kroppen innan toppformen sitter där men det är många hästar i det här fältet som har svårbedömd form.

Velten Von Flevo är väldigt snabb iväg så jag tror att Jaap Van Rijn som kör hästen sitter i spets omgående och från ledningen så tror jag han leder det här loppet runt om.

Velten Von Flevo är väldigt allround och går bra till slut också om han inte skulle nå ledningen. Från ett trevligt utgångsläge här så tror jag han har god chans att plocka en ny seger.

Nummer 7 Ambra Grif öppnade fort i sin senaste start och skulle kunna vara ett hot i kampen om ledningen men jag tror ändå att hon får svårt att ta en hel längd på Velten Von Flevo och då finns det risk för en tung löpning istället men skulle hon ta sig förbi så kan det bli tuffare för min vinnare att vinna loppet.

Värt att tänka på är att travbanan här mäter 950 meter runt om och har ett upplopp som sträcker sig över 200 meter så kurvorna är rätt snäva.

Velten Von Flevo kommer troligen att tävla med skor runt om samt i en vanlig vagn och med ett öppet huvudlag.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 4 Eric The Eel som kommer ut i debut i ny regi för Thomas Malmqvist.

Eric The Eel har galopperat väldigt mycket tidigare men när han har skött sig så har han vunnit sex gånger.

Eric The Eel har inte startat på länge men han var fin i ett banjobb nyligen meddelar man från stallet så felfri nu så har han gott kunnande och då kan det räcka en bit.

I övrigt kan nummer 1 Erling som höll bra som tvåa bakom Eastboundanddown efter att ha fått trava en del av loppet i dödens senast vara intressant.

Det var första starten på länge för Erling så det loppet kan ha fört fram honom en del till den här starten.

Erling är inte så startsnabb så det kan bli problem från innerspåret här men hittar Jörgen Sjunnesson som sitter upp bakom hästen loss i god tid före mål så kan han ha vissa möjligheter här men han får ses främst som ett platsbud.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

3 Velten Von Flevo
Charlottenlund lopp 8
Spel: Vinnare
Odds: 2.25 Unibet , Casumo & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip