Dagens rek är till Solvalla lopp 8 som ingår i kvällens V86 Xpress tävlingar. Jag spelar att nummer 6 Vivacious Allie vinner loppet.

Vivacious Allie kommer med två raka segrar efter att hon tidigt har kommit till ledningen och sedan vunnit mycket enkelt. Här är det ett litet fält med endast sju motståndare så jag tror hon har bra chans att ta en ny seger.

Nu har Vivacious Allie fått ett spår lite långt ut men jag tror att Örjan Kihlström sänder framåt omgående och då det låter som att ett par av konkurrenterna vill se ett snällt upplägg så tror jag hon kan få ledningen gratis och skulle så bli fallet så blir hon svårstoppad här men hon är bra nog att hon kan vinna loppet från dödens med om det skulle behövas.

Vivacious Allie är syster med Daniel Redéns stjärnsto Double Exposure. Hon känns som hon ska i träningen och verkar gå framåt för varje lopp hon gör så man tror från stallet på en ny god insats.

Inga ändringar är aktuella för Vivacious Allie så det blir barfota runt om samt ett helstängt huvudlag och en jänkarvagn meddelar man från stall Daniel Redén.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 1 Zeta Wise As som ledde från start till mål i finalen av StoSprintern näst senast och gången efter det så blev det en andraplats bakom vinnande Staro Miami.

Zeta Wise As är kvick ut och jag tror hon tar ledningen initialt men hon ska inte maxas i utrustningen och siktas mot Breeders' Crown om en dryg en månad så det är inte omöjligt att Kevin Oscarsson släpper till min vinnare och kan då lifta med till en bra placering i rygg på denne.

En annan motståndare till Vivacious Allie är nummer 2 Indiana Boko som har dragits med dåliga startspår under en tid men har nu lottats till ett vettigt läge och här sitter Jorma Kontio som kör hästen bra till i andraspår omgående och skulle det bli överpace på loppet så kan hon duga en bit här men hon får ses främst som ett platsbud.

För er som spelar V86 Xpress och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

6 Vivacious Allie
Solvalla lopp 8
Spel: Vinnare
Odds: 1.70 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip