Dagens rek är till Axevalla lopp 8 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 5 Walther På G. är topp tre i loppet.

Walther På G. gör en intressant debut i ny regi här och då han är startsnabb så tror jag att det är loppets tidiga ledare och om Rickard Svanstedt som kör hästen kan få trolla bort en del av loppet i spets så kan det det räcka långt här och då tror jag på bra chans att han är sämst trea i mål här.

Walther På G. har tränat bra och har fått många snabbjobb i sig och ska vara i bra form för dagen så man tror på stark prestation om han sköter sig. Han är startsnabb fast även om han inte skulle nå ledningen så tror jag han kan få en fin resa i den främre träffen.

Walther På G. är en sexårig valack som inte har gjort så många starter. På 10 starter hittills har det blivit 3 segrar men när han nu kommer ut i comeback efter långt uppehåll så tror jag på en bra insats direkt. Det blir skor runt om samt ett öppet huvudlag och en vanlig vagn meddelar man från stallet.

Den värsta motståndaren i loppet anser jag vara nummer 13 Jubel men han är inte att lita på fast han skötte sig senast och då blev det en säker seger efter en bra avslutning och med en liknande spurt här så fäller han många hästar till slut om Carl Johan Jepson som kör hästen kan servera honom en bra löpning,

En annan motståndare till min vinnare är nummer 12 Sugar Man som har varit riktigt bra på sistone med två raka segrar men har denna gång ett besvärligt utgångsläge men om Kim Eriksson som kör hästen kan lösa det så kan han duga en bit mot det här gänget.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

5 Walther På G.
Axevalla lopp 8
Spel: Plats
Odds: 2.05 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip