Dagens rek är till Färjestad lopp 8 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 4 Wellino Avenue vinner loppet.

Wellino Avenue har kommit tillbaka starkt efter en lång frånvaro. Han inledde året i bästa stil med två raka segrar innan han senast fick se sig besegrad av Perfect Dynamite och fick nöja sig med andraplatsen. Magnus Jakobsson som kör hästen tror han är nära toppformen och han har varit bättre efter varje start han har gjort i år.

Här tror jag på tidig ledning för Wellino Avenue och från spets här så tror jag han kan han leda loppet länge och om han slipper att utstå alltför hård press under vägen och då tror jag han blir svårslagen här men han är inte beroende av ledningen för att vinna det här loppet.

Wellino Avenue har gått med järnskor och träningsbalans i årets tidigare starter men nu blir det lättning i balansen och aluminiumskor runt om och det tror jag kan ha bra effekt här.

Wellino Avenue är en åttaårig valack som har gjort 25 starter tidigare. På dessa har han vunnit 13 gånger och han har även varit topp tre i 60 % av loppen och med en fin löpning här så tror jag han tar en ny seger här.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 2 Triomphe Ferm som startade så sent som i fredags där det blev en andraplats bakom vinnande Smokey Herman.

Från ett bra utgångsläge här så sitter Triomphe Ferm bra till direkt och om han slipper att göra alltför mycket av grovjobbet här så kan han duga en bit mot det här gänget.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 5 Urchin som avslutade vasst via 12,8 sista 700 meterna vid vinsten näst senast. Kan han få spara speeden fram till upploppet nu så kan han bli farlig den sista biten och kan då sluta långt framme här.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

4 Wellino Avenue
Färjestad lopp 8
Spel: Vinnare
Odds: 2.05 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip