Det är V64 tävlingar ifrån Kalmar ikväll. I lopp 8 spelar jag att nummer 15 Wild Love vinner loppet.

Wild Love har gjort det bra på slutet. Hon vann ett V75 lopp med liknande förutsättningar på Axevalla under StoChampionatshelgen för tre starter sedan.

Wild Love gick då med i ryggar i tredjespår med varvet till mål och hon sög sig sedan närmare och närmare och hon plockade sedan ner Ivory Di Quattro som kopplat greppet på ett bra vis till seger.

Gången efter det så var Wild Love ute i Stoeliten på Jägersro under Hugo Åbergs kvällen. Hon avslutade då starkt men det gick inte att ta så mycket så hon fick nöja sig med tredjeplatsen bakom Mellby Free som vann från spets.

Wild Love satt en bit bak men hon spurtade ändå positivt från kön och kom in som femma i ett lopp som Sorbet vann från dödens på Mantorp senast.

Man hade tänkt att gå ut i EM för ston på Solvalla i onsdags med Wild Love fast poängen räckte inte för att komma med där så då får hon gå ut här istället så hästen är i bra form.

Att stå med dubbla tillägg över medeldistans är tufft fast klaffar det med löpningsförloppet så har Wild Love en härlig avslutning att tillgå och då tror jag hon blir svår att stå emot när attacken sätts in. Det är ett långt upplopp i Kalmar och det kan vara gynnsamt för Wild Love om hon sitter i en vettig position inför avgörandet.

Det taktiska sköter Kevin Oscarsson som finns i vagnen. Wild Love har visat att hon klarar de flesta resor. Inga ändringar är aktuella utan det blir barfota runt om samt norskt huvudlag och hybridvagn som hon har haft på sistone meddelar Bengt Simberg.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 13 Princess S.W. som har tagit 11 segrar på 21 starter hittills i karriären.

Princess S.W. startade vecka-vecka och det blev lite för tufft för hon var inte bra senast. Hon har fått ta igen sig lite och hon tränar positivt så Peter Untersteiner förväntar sig en god insats.

Springspår på tilläggsvolten nu så vid en lyckad start här så kanske Princess S.W. kan få ta över ledningen efter en del av loppet. Skulle så bli fallet så kan hon bli svår att fånga in. Blir det inte spets så är hon bra nog att hon kan vinna loppet från andra positioner också.

I övrigt kan nummer 10 Ritz Guiness som har gjort det bra på sistone vara intressant.

Ritz Guiness var duktig vid vinsten för tre starter sedan. Gången efter det så blev allt fel då hon hade ett dåligt spår och blev hängandes och fick backa sig sist och sedan hände inte så mycket i loppet och hon kom i mål helt okörd.

Senast så rundande Ritz Guiness sitt motstånd och tog en ny seger. Kan Markus Niklasson som finns i vagnen hitta en bra väg med henne så kan hon avsluta loppet fort och då kan det räcka långt här.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

15 Wild Love
Kalmar lopp 8
Spel: Vinnare
Odds: 2.85 Casumo , Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip