Lopp 9 - 2140m auto

5 Timo Jutila lever på sin styrka och visade fint kunnande för Robert Bergh under våren. Efter det har galopperade man som betrodd på V75 i Juni. Senast var det comeback och då blev man besegrad precis på linjen. Men nu med det loppet i kroppen bör formkurvan vara framflyttad och med tanke på att man kan kliva iväg från start bör Timo Jutila kunna få ett passande lopp ikväll.

9 In Love d’Ecajeul var senast ute och mötte Timo Nurmos blivande stjärna Lulius Boko. In Love d’Ecajeul fick göra jobbet utvändigt om denne men höll klart bra som trea imål trots allt. Detta är en individ med bra kapacitet för klassen och som ska räknas tidigt här. Han är stark och tål att göra en hel del jobb på egen hand om det skulle krävas.

Nämner även 1 Bettle Hanover som aldrig varit sämre än tvåa efter nio starter i livet. Två avd dessa framträdanden hart slutat med seger och senast höll man klart bra som tvåa imål. Bettle Hanover är kvick iväg från start och innerspåret på Bergsåker är bra. Skulle han lyckas försvara ledningen initialt kommer man bita ifrån sig bra hela vägen in mot mål. Att det dessutom är anmält barfota runt om för första gången är klart intressant. När vi får 3,00 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

1 Bettle Hanover
Lopp 9 - Bergsåker
Spel: Plats
Odds: 3,00
Bolag: LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip