Lopp 9 2140m Volt
I detta loppet spikar jag på V64 systemet men har dessutom hittat ett spelvärt singelspel.

10 My Dream Art gör sin tredje start i regi Oskar J Andersson och efter att ha avslutat snabbt i två raka starter känns det som att det är dags att sätta nosen först över linjen nu. Hästen är riktigt bra när han får gå i ryggar och jag tror att han får bra draghjälp under vägen. Motståndet skrämmer inte alltför mycket och My Dream Art besegrade hästar som exempelvis Heavy Sound och Makethemark under sommaren och något sådant motstånd ser vi inte nu. Jag tror att han visar sig vara starkast den sista biten över Axevallas långa upplopp och jag spikar på V64.

1 Fleixble Launcher är det värsta motbudet till My Dream Art och från spår 1 i volten med tjugo meters försprång har han läget till sin fördel. Från ledningen är man garanterad ett fint lopp och med de främsta motbuden på tillägg skulle man kunna få fuska bort en del av loppet där framme och det finns med på kartan att man kan rinna undan från ledningen. Normalt sett ska man inte orka stå emot My Dream Art den sista biten som har stött på betydligt tuffare motstånd än det här tidigare. Men att placera sig topp tre i loppet ska man ha stora möjligheter att göra. När fasta marknaden erbjuder 1,85 på att Fleixble Launcher placerar sig topp tre så spelar jag.

11 Fantasia Sisu har varit fantastisk fin i regi Josenfin Ivehag och har visat toppform i tuffa V75 lopp och är den som räknas främst bakom tidigare nämnda hästar. Spår fyra i Volten på tillägg är inte optimalt och det är lite oklart var hon hamnar från start men med rätt resa kan hon slå till med sin fina form.

För den som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

1 Flexible Launcher
Lopp 9 - Axevalla
Spel: Plats
Odds: 1,85
Bolag: bet365

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip