Lopp 9 - 2140m auto
8 Knutte Sting gör ikväll comeback efter över åtta månaders frånvaro och har dragit det sämsta utgångsläget. Men han visade under fjolåret att detta är en häst med högt kunnande. På sina sju starter tog fem pallplatser varav två var segrar. Skulle bara Magnus A Djuse komma till från någorlunda från start ikväll är detta trots allt min vinnare.

2 Excellent Liss gjorde första starten på över ett och ett halvt år senast. Han gjorde det klart bra som fyra och det såg ut som det var lite sparat imål. Nu med det loppet i kroppen flyttas formen fram en hel del tills ikväll och skulle Knutte Sting bli hängandes från start så är Excellent Liss från ett perfekt utgångsläge given på kupongen.

Nämner även 1 M.H. Queen B. som är en kapabel norsk gäst som inte ska underskattas. Hon kan öppna kvickt från start och är garanterad ett bra lopp ikväll. M.H. Queen B. har vunnit sju av 21 lopp i karriären och ska även hon räknas tidigt här. När vi får 2,50 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

1 M.H. Queen B.
Lopp 9 - Östersund
Spel: Plats
Odds: 2,50
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip