Lopp 9 - 1640m auto

1 Rome Pays Off är min ide i loppet. Ham har inte riktigt fått det att lossna som man förväntat sig his Daniel Wäjersten. Men kapacitet finns det gott om i hästen. Han var bland annat tvåa i både Kungapokalen och i Sprintermästaren under 2021. Nu går han ut mot lite enklare motstånd och har fått ett bra utgångsläge. Han kan öppna kvickt från start och är min troliga ledare av loppet. Väl i spets är han sen hästen att slå. När vi får 3,50 på att man vinner loppet så spelar jag.

5 Dwayne Zet var inte helt kurant när han ställdes mot eliten i Jämtlands Stora Pris för två starter sedan. Senast var man ute på Solvalla och stod för ett rejält slutvarv. Nu med det loppet i kroppen ska formen vara bättre. Dwayne Zet tål att göra en del på egen hand och ska räknas tidigt här ikväll.

Nämner även 6 Swagger som är på väg mot formen nu igen. Han kommer med en färsk seger i bagaget, då vann han enkelt via 14,6 sista 700m. Även Swagger kan öppna bra och skulle kunna få ett passande lopp här. Både i ledningen men kanske mest troligt i rygg på ledaren och med tanke på Open-Stretch så ska han inte nonchaleras.

1 Rome Pays Off
Lopp 9 - Skellefteå
Spel: Vinnare
Odds: 3,50
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip