Lopp 9 - 1640m auto

5 Suarez kommer med två raka segrar på kontot till kvällens start. Detta är en sjuåring som tagit ytterligare kliv i sin utveckling under året och har hög segerprocent. Han är kvick iväg från start och är den troliga ledaren av loppet ikväll. Väl i den positionen trivs Suarez bra och ska ses som främsta segerbud därifrån.

10 Fossens Wally har brottats med en hel del skadeproblematik, men börjar nu se ut som den gamla gode Fossens Wally. Detta är ett sto som imponerade som fyraåring och jag räknar med att tränaren Magnus Jakobsson inte chansar utan att hästen är väl förberedd inför dagens start. Trots att man har bakspår ikväll över kort distans så finns kunnande för att ta sig an denna uppgiften. När man dessutom endast är streckad på 10% känns det spännande att gardera. När vi får 1,90 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

Vill även framhålla 12 Milos Ganador som har ett tufft utgångsläge att brottas med över kort distans. Men detta är en femåring som kan avsluta vasst och blir det bara lite tempo på loppet kommer han passera många den sista biten. Dessutom är det anmält barfota runt om igen vilket ska ses som ett klart plus. Senast han tävlade så slutade det med seger från just bakspår.

Nämner även 1 Beethoven som kommer formen på topp och har ikväll fått ett spännande utgångsläge. Han kommer inte kunna hålla upp innerspåret, men är istället garanterad ett bra lopp. Det är anmält amerikansk vagn och Beethoven kommer kunna avsluta vasst via open stretch ikväll.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

10 Fossens Wally
Lopp 9 - Åby
Spel: Plats
Odds: 1,90
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip