Lopp 9 - 1640m volt

1 Bat Marke kommer med en färsk seger i bagaget till kvällens start, senast satt Björn Goop i vagnen för första gången vilket visade sig fungera väldigt bra. Hann vann då från ledningen på bra sätt och sista varvet travades på 12,8. Ikväll sitter Björn Goop på nytt i vagnen vilket är ett plus och lyckas man hålla upp innerspåret bakom bilen här är Bat Marke hästen att slå för övriga.

10 Greed visade bra form senast via en snabb avslutning tillslut, han hamnade dåligt till på det från start och att man inte kunde utmana om segern på allvar är inget att säga om. Greed trivs över kort distans och även om utgångsläget ikväll är ett minus ska han inte nonchaleras vid gardering. När vi får 2,25 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

3 Goodlookin’ Pepper är en annan individ som trivs över kort distans. Han har visserligen varit struken för dåliga blodvärden efter senaste starten men skulle formen vara intakt ikväll duger han bra och ska streckas vid gardering från ett bra utgångsläge.

Nämner även 2 Zorro Kronos som har två segrar på de tre senaste starterna. Visserligen har det varit i billigare omgivning än ikväll men formen pekar uppåt. Han är inte helt att lita på men från ett bra utgångsläge kommer han kunna göra ett bra lopp felfri.

10 Greed
Lopp 9 - Färjestad
Spel: Plats
Odds: 2,25
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip