Lopp 9 - 2140m auto

9 Magnificent Tooma är en kapabel häst för klassen som inför den senaste starten hade två raka segrar i resultatraden. Men senast var han inte som bäst men det var också första starten efter sju månaders tävlingsfrånvaro och man ska inte dra för stora växlar av det. Nu med lopp i kroppen bör formkurvan vara framflyttad en del och med tanke på vad Magnificent Tooma visade upp under fjolåret ska man ses som en given segerkandidat ikväll.

1 Twigs Got U. galopperade bort sig senast, då var man ute på V75 och hade innerspår i voltstart. Ikväll är förutsättningarna annorlunda med innerspår bakom bilen och är bara formen bibehållen Joakim Elfings travare så ska det bli spännande att se vad han kan uträtta om han håller upp innerspåret. Oavsett är man garanterad ett bra lopp och ska räknas tidigt här.

Skrällen är 10 Herecomestheboom som har matchats i tuffa sammanhang och har på så sätt införskaffat sig en hårdhet som kommer börja betala tillbaka sig så småningom. Från bricka tio är man beroende av lite tur men skulle det stämma för Herecomestheboom ikväll finns både fart och tuffhet för att utmana om de framskjutna placeringarna här. När vi får 1,80 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

10 Herecomestheboom
Lopp 9 - Bollnäs
Spel: Plats
Odds: 1,80
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip