Lopp 9 - 2140m auto

10 Inspiration har en formkurva som pekar uppåt, han kommer nu med två positiva insatser i ryggen inför ikväll. Då har det handlat om kort distans och ikväll är det medeldistans vilket inte är någon nackdel. Inspiration är tuff och rejäl, han tål att göra en hel del jobb på egen hand och skulle det bli lite tempo på inledningen av loppet kommer Inspiration bli tuff att stå emot tillslut här. När vi får 1,85 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

8 Broadway Oro fick visade fin utveckling under slutet av 2021. Broadway Oro kommer nu med fyra segrar på sina åtta senaste starter och när han väl satte nosen först över linjen har också prestationerna varit imponerande. Utgångsläget är dock missgynnande ikväll men även Broadway Oro tål att göra en hel del jobb på egen hand. Travar han hela loppet ikväll är Broadway Oro en given utmanare om segern.

1 The Eagle har bättre utgångsläge än de två ovan nämnda och är min troliga ledare av loppet från start. En position The Eagle visat sig trivas i, på sina fyra försök i spets har det blivit tre segrar och en andraplats. Formen är dock ett frågetecken här i årsdebuten, men har Björn Goop sin häst i ordning här leder man länge.

10 Inspiration
Lopp 9 - Mantorp
Spel: Plats
Odds: 1,85
Bolag: LeoVegas

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip