Lopp 9 - 2140m auto

8 Hattusa galopperade bort segern för två starter sedan och i den senaste starten var hon ute i ett Diamantsto-försök utan att aldrig komma in i matchen. Men detta är en i grunden kapabel häst för klassen som håller bättre form än vad som går att utläsa ur programmet. Hattusa startar ikväll långt ut bakom bilen i denna spårtrappa och kommer få svårt att nå någon ledning men hon har tidigare visat sig fungera bra bakifrån också och med minsta klaff längs vägen ikväll kommer Hattusa kunna utmana om segern här.

10 Island Smart var senast ute i försök till Drottning Silvias pokalen men räckte inte till där mot tufft motstånd. Ikväll är det enklare hästar emot och med den hårdhet Island Smart byggt upp nu under en tid blir hon inte lätt att stå emot under slutvarvet här. Given på kupongen och när vi får 3,25 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

4 Creme Brulee Font kommer med imponerande tre raka segrar på kontot till kvällens start. Utgångsläget idag är dessutom passande och med tanke på formen som Creme Brulee Font besitter för dagen måste han tas på allvar även här.

7 Just Make It galopperade bort sig senast men är normalt sett stabil på benen och är formen bara liknande som vid segrarna på slutet kan hon vara med långt framme här. Är anmält barfota runt om nu vilket är ett plus.

3 Geisha Brick var inte mycket slagen av Creme Brulee Font senast och ska inte nonchaleras från ett bra utgångsläge ikväll om man garderar brett.

10 Island Smart
Lopp 9 - Eskilstuna
Spel: Plats
Odds: 3,25
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip