Lopp 9 - 2640m volt

2 Born Winner kommer till kvällens start med bra form trots att segrarna uteblivit på slutet. I den senaste starten satt Born Winner fast med en del krafter sparade på V75, och hade kunnat utmana om segern om bara lucka uppenbarat sig. Gången före var man trea på V86 efter en bra avslutning. Ikväll har man fått ett bra utgångsläget och den längre distansen ses inte som något negativt. Ska ses med bra segerchans ikväll.

1 Zerozerosette är en sexåring som kanske är i sitt livs form och vann enkelt från ledningen i den senaste starten. Från sitt innerspår ska Zerozerosette kunna hålla upp ledningen och även om distansen sannolikt inte är någon fördel så kommer han leda loppet länge ikväll. Det var första gången barfota senast och så blir det även ikväll. Dessutom är det anmält amerikansk vagn vilket känns spännande.

Nämner även skrällen 10 Pane Vino som har blandat starter i trav och monté på slutet och står ofta för jämna fina prestationer. Från ett bakspår ikväll gynnas han om det blir tempo på loppet. Pane Vino har en vass avslutning att tillgå som fäller många med överpace. När vi får 2,25 på att man placerar sig topp-3 i loppet så spelar jag.

För er som spelar V86 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

10 Pane Vino
Lopp 9 - Bollnäs
Spel: Plats
Odds: 2,25
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip