Lopp 9 -2140m auto

Högklassigt lopp med många V75 meriterade individer till start.

9 Arch Lane var inte som bäst i den senaste starten på V75 men är normalt sett jämn och stabil i sina prestationer. Så att det var något som satte ner Arch Lane var tydligt. Detta är en individ som besitter både styrka och snabbhet vilket innebär att bricka nio kan vara helt okej ikväll. Ulf Ohlsson sitter direkt i ett andraspår och kan själv välja när attacken ska sättas in under loppet. Utan för mycket strul längs vägen blir Arch Lane tuff att stå emot den sista biten.

11 Dollar Doc galopperade från start i samma V75-lopp som Arch Lane senast. Men dessförinnan har Dollar Doc visat upp en härlig form och med bibehållen formkurva ikväll och felfri avgång kommer Jörgen S Erikssons femåring utmana om segern ikväll. När vi får 2,25 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

Nämner även 7 Djokovic som visserligen inte vunnit på ett tag, men formkurvan pekar uppåt och Djokovic har stått för flera starka insatser på slutet. Det måste vara dags att få utdelning snart. Ikväll sitter Per Lennartsson i vagnen för första gången och kanske kan detta vara den avgörande faktorn för att Djokovic sätter nosen först över linjen.

11 Dollar Doc
Lopp 9 - Eskilstuna
Spel: Plats
Odds: 2,25
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip