Lopp 9 - 2140m auto

8 Chimi gjorde det bra som tvåa senast trots att han inte passade på banan senast. Detta är en häst som har tagit stora steg i utvecklingen under året och han har varit läcker på barfotabalansen. Att det är anmält så även ikväll är ett plus och fartmässigt kan jag se hur Chimi bara blåser ner samtliga den sista biten ikväll bara det löser sig någorlunda från start. En spännande tipsetta.

6 Tom's Got Drive galopperade senast dubbel vilket såklart var en besvikelse för Reijo Liljendahls talang. Men nu jagar man snabb revansch ikväll och är bara formen bibehållen vet vi om att detta är en individ som tål att göra jobb på egen hand om det skulle behövas. Felfri är han ett tidigt och skulle han dessutom komma till ledningen efter en bit ökar hans segerchanser ytterligare.

Nämner även 11 Jobspost som jag vet Jörgen Westholm håller högt. Han är visserligen inte helt att lita på men kapacitetsmässigt står han bra inne i ett lopp som detta. När vi får 1,90 på att man placerar sig topp-3 I loppet så testar jag ett spel.

11 Jobspost
Solvalla
Spel: Plats
Odds: 1,90
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip