Lopp 9 - 2140m volt

10 Balsamine Font är ett fyraårigt sto som besitter massor av kapacitet. I den senaste starten öppnade hon i 03,3 fart första 200m från sitt innerspår, men blev ändå av med ledningen mot startsnabba Hilarious Am och kort därefter blev det galopp. För två starter sedan vann man enkelt efter att ha kört sig till ledningen efter 700 meter. Hon kan även avsluta mycket vasst och strular det inte för mycket från sitt innerspår på dubbla tillägg blir hon svårslagen.

Vill ändå varna lite för 11 Mellby Harissa som var nära att vinna på V75 för två starter sedan, då avslutade hon 09,5 sista 700 och visade toppform då. I den senaste starten var hon dock inte som bäst när hon var slagen tidigt från ledningen. Men kan hon till ikväll studsa tillbaka och prestera som vid andraplatsen näst senast är man med och utmanar om segern på nytt. När vi får 2,25 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

Nämner även 8 Lovely O.O. som visserligen gjorde bort sig i lördags men detta är en ett sto som kan en hel del. Travar hon hela loppet kan hon vara en skräll till låg procent.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

11 Mellby Harissa
Lopp 9 - Boden
Spel: Plats
Odds: 2,25
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip