Lopp 9 - 2140m auto

12 Lacille Boko har inlett sin tävlingskarriär lovande, det har på fyra starter blivit tre segrar. Vid den enda förlusten satt man fast med sparade krafter över mållinjen. Ikväll har man fått ett tufft utgångsläge men löser det sig bara någorlunda med positionerna ska man räknas. I ett öppet lopp är detta min förstahäst. Ska även noteras att det väntas lättning i balansen till kvällens start, vilket såklart är intressant. När vi får hela 5,50 på fasta marknaden att Lacille Boko vinner loppet så testar jag.

7 Breeze har på sina åtta starter i karriären tagit fyra segrar. Man är dessutom obesegrade de gångerna man hållit sig till rätt gångart. I den senaste starten visade man from trots att det blev galopp in i första sväng, upphämtningen var positiv och klockan stannade på 11,3 sista 800m. Trots sina tre år har Breeze hunnit med att visa att hon trivs bäst när hon slipper ha andra hästar framför sig och därför känns det som kusken Claes Sjöström kommer siktar på ett offensivt upplägg här. Det blir även första gången med amerikansk vagn ikväll vilket är intressant.

Skrällen är 5 Al’s Starlicious som stod för en bra årsdebut för två starter sedan när man avslutade bra via 1,12 sista 800m. I den senaste starten blev det galopp 500m från mål. Känslan är att Al’s Starlicious är bättre än vad resultatraden visar och ikväll ska hon lättas i balansen vilket är spännande.

3 Al´s Boozy Suzy ska tävla barfota runt om för första gången i livet vilket är spännande. Avslutade 11,0 sista 400m i den senaste starten.

För er som spelar V86 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

12 Lacille Boko
Lopp 9 - Solvalla
Spel: Vinnare
Odds: 5,50
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip