Lopp 9 - 2640m Auto

12 Soleil D’Inverne ser ut att bli lite borttappad den här gången med två raka galopper i raden. Han trivs över längre distanser och att han ska tävla barfota bak nu är ett stort plus. Han har gjort sina klart bästa lopp med den balansen och vunnit 5/13 lopp. Det är många hästar att runda men det är en spårtrappa och det brukar vara lättare för hästarna med bakspår att komma in i matchen. När vi får 2,75 på att man placerar sig topp-3 så testar jag ett spel.

9 Kiera De Veluwe kommer allt mer i sin nya regi och kunde inkassera sin första seger för Sandra Eriksson senast. Hon är van tuffare konkurrens från föregående regi och löser det sig med positioner från ett lurigt utgångsläge är hon bra nog att kunna runda allt.

4 M.M Hot One är loppets troliga ledare och om han är väl förberedd efter paus ska han räknas tidigt men frågan är om man vill köra honom i ledningen över lång distans efter uppehåll?

6 Grappelli är bättre än raden och har galopperat bort fina placeringar på slutet. Det gäller att sköta sig men han gör sällan en dålig insats när han fungerar och ska räknas tidigt.

12 Soleil D’Inverna
Lopp 9 - Boden
Spel: Plats
Odds: 2,75
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip