Lopp 9 - 2640m volt

12 Accolade gjorde årsdebut i den senaste starten, detta var även första starten för sin nya tränare Oskar J Andersson. Accolade gjorde en bra comeback men i sista sväng strulade det en del och seger chanserna försvann men man fick med sig en fin andraplats. Intrycket var bra och nu med ett lopp i kroppen bör formen vara en hel del framflyttad till kvällen start. Han tål distansen och har tre segrar på sina åtta starter över 2640m. Utgångsläget med bakspår på tillägg är såklart inte optimalt, men Accolade ska trots detta ses med toppchans till segern.

7 Andre Agassi är en fin sexåring som är obesegrad från ledningen efter sex försök och från springspår på tillägg är chansen bra att nå dit igen om kusken och tränare Jimmy H Andersson prickar starten. Andre Agassi besitter även kvaliteter för att utmana om segern från andra positioner också men segerchansen stiger avsevärt från ledningen. Streckas.

Skrällen är 13 Big Cactus Zet, han är en vass avslutare. I den senaste starten gjorde man årsdebut, då kördes man snällt hela loppet men såg fin ut när man spurtade rappt till en andraplats som knappt slagen. Med det loppet i kroppen så bör formen vara framflyttad tills ikväll, med rätt ryggar längs vägen och endast streckad på 5% är detta en barfota dansande sjuåring jag vill betala för. Jag spelar även att han ska placera sig topp-3 I lopp.

För den som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

13 Big Cactus Zet
Lopp 9 - Bollnäs
Spel: Plats
Odds: 2,05
Bolag: LeoVegas

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

This is the stats tab
This is the post tip