Lopp 9 - 3140m auto

2 Digital Indy är intressant spelmässigt i omgången. Denna fyraåringen gör idag sin tredje start för sin tränare Ola Karlsson och efter två andraplatser står man på tur för seger. I debuten för Ola fick han offra några speeder under loppet och höll trots detta bra som tvåa bakom Ganyboy. I den senaste starten avslutade han mycket bra efter att ha fått en dålig rygg genom sista sväng. Stallformen verkar det heller inget fel på, så sent som på V86 i Onsdags selade Ola Karlsson ut skrällen Taxi Out som tog en imponerande seger från bricka tio. Nu har man ett betydligt bättre utgångsläge med Digital Indy. Det låter även bra från stallet inför dagen start. När vi får 2,65 på fasta marknaden på att Digital Indy placerar sig topp-3 i loppet så spelar jag.

4 Made of Stars gjorde det bra som tvåa bakom Easy Cash i den senaste starten. Detta är en femåring som är mer stark än snabb och det är intressant att Björn Goop kör hästen för första gången. I ett öppet lopp över 3000 känns detta som ett tidigt segerbud.

Framhåller även 6 Bara du Chene som verkligen imponerat på slutet, han har fyra raka segrar på kontot. I den senaste starten fick man hjälp av hårt tempo och kunde med ett rappt slutvarv avgöra loppet tidigt. Formen är på topp och även om det är debut över 3000m idag så har man imponerat vid segrar över 2600m tidigare. Givet streck på V75.

12 Aragorn As har nu gjort två starter för sin tränare Timo Nurmos. Det har resulterat i en seger och en tredjeplats. Man har idag fått ett tufft utgångsläge men detta är en tuff och rejäl femåring som inte går att nonchalera när toppformen närmar sig.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

Digital Indy
Lopp 9 - Halmstad
Spel: Plats
Odds: 2,65
Bolag: bet365

Lycka till
Oliver Bergman

This is the stats tab
This is the post tip