Lopp 9 - 2640m volt

1 Conch On Inn inledde sin tävlingskarriär med tre segrar på sina fyra första starter och efter det spåddes en ljus framtid i årgångsloppen. Men tyvärr fortsatte inte utvecklingen i samma raka kurva utan stilen blev sämre och efter fyra raka galopper blev det vila för Conch On Inn. Nu har Joakim Elfving startat igång sin fyraåring igen och för två starter sedan gjorde han det bra som tvåa bakom Kentucky River som vann klass II-finalen under Elitloppshelgen på ett imponerande sätt. Ikväll är motståndet enklare för Conch On Inn och håller han sig bara till trav hela vägen här ligger vägen öppen för ledningen och därifrån är Conch On Inn sen svårslagen.

På tillägg hittar vi duktiga 5 Mellby Ironman som nu kommer med ett lopp i kroppen för sin nya tränare Daniel Wäjersten. Då gjorde han det bra efter galopp och nu med genomköraren innanför västen lär formkurvan vara framflyttad en hel del ikväll. Från sitt innerspår på tillägg handlar det initialt om att inte bli fast och löser Wäjersten bara den uppgiften finns kunnande och fart för att utmana om segern tillslut

Nämner även 2 Go Peppergirl som var klart förbättrad senast och har ett bra utgångsläge ikväll. Han skulle kunna få ryggen på Conch On Inn från start och väl från rygg ledaren är detta en häst som kan spurta kvickt med lucka. När vi får 2,50 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

2 Go Peppergirl
Lopp 9 - Rättvik
Spel: Plats
Odds: 2,50
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip