Lopp 9 - 2640m auto

Jag avslutar kvällens tävlingar med att spika 2 Go West Young Man. Go West Young Man är i mina ögon Mantorptravets mest lovande häst, Denna fyraåring spurtade bra långt ut i banan i den senaste starten, det var bakom storheter som Hail Mary, Ultion Face och Brother Bill. Vilket såklart är en helt annan motstånd än vad man stöter på i kvällens start. Ikväll har man dessutom ett perfekt utgångsläge, Rikard N Skoglund som sitter i vagnen lär sitta bra på det direkt från start, tror ingen heller vill ta emot Go West Young Man när han ställer en fråga om ledningen. Över en passande distans bör ekipaget därefter ha en mycket hög segerchans och när man får 3,60 på fasta marknaden att 2 Go West Young Man vinner loppet spelar jag.

Motbud
7 Enriko Ha är ytterligare en herre som varit ute och mött tuffa motståndare i tuffa gäng en längre tid. Detta är en stabil och gedigen femåring som är ett tidigt motbud till min spik.

5 Roofparty stod för positiv insats senast och verkar ha formen i antågande efter en period av något sämre insatser. Roofparty är kvick iväg från start och har fyra segrar på fyra försök över längre distans vilket såklart är anmärkningsvärt.

1 Milord ska köras av Ulf Ohlsson det står i programmet att han har tränaren i sulkyn. Vilket såklart ses som en rejäl kuskförstärkning.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

Lycka till med spelen idag.

2 Go West Young Man
Mantorp lopp 9
Spel: Vinnare
Odds: 3,60 LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip