Lopp 9 - 1640m auto

Här hittar vi omgångens andra spik, 2 No Limit Express. Detta är en femåring som endast gjort nio starter i livet hittills, men han har samtidigt vunnit fem av dessa. I den senaste starten var man man tvåa på V75 under julhelgen. No Limit Express visade då bra form när man via en snabb avslutning endast hade Fenix Brick framför sig i mål. Idag blev utgångsläget perfekt, No Limit Express kan öppna bra och oavsett om det blir ledningen eller inte så är man garanterad ett bra lopp. Tränaren Oskar Berglund låter optimistisk på förhand och detta är en individ som kommer klättra i klasserna framöver. När vi får 4,00 på att man vinner loppet så testar jag ett spel.

1 Stojweiler One var ute så sent som i lördags på Mantorp, och fick då luckan för sent. Stojweiler One gick i mål med sparade krafter och nu med täta starter är man intressant till låg procent. Han kan öppna kvickt den första biten och är garanterad ett bra lopp återigen. Klaffar det dessutom lite bättre idag kommer man kunna utmana om segern.

Nämner även 3 Geronimo Am som var fyra på V75 trots stor galopp för fyra starter sedan. I den senaste starten såg man mersmakande ut när man satt fast med sparade krafter under finalerna på Solvalla. Han kan öppna kvickt från start om man vill men att det är kort distans är inte någon fördel för Geronimo Am som alltid går hela vägen in i mål. Men oavsett vilken taktik Rikard N Skoglund väljer idag så ska man inte nonchaleras vid gardering.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

2 No Limit Express
Lopp 9 - Gävle
Spel: Vinnare
Odds: 4,00
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip