Lopp 9 - 2140m Auto
Omgången avslutas med vad som på förhand ser ut att vara ett väldigt öppet kallblodslopp.

12 Kalmar slog bland annat Tekno Viking senast i ett V75-lopp när kusken gav hästen en perfekt resa under vägen. Han kommer således hit med bra form och han ska absolut ses med vinstchans men det är andra förutsättningar nu med ett bakspår bakom bilen och det kan bli många att runda.
Kalmar är annars en stor talang som börjar komma tillbaka på allvar och han kan vinna trots utgångsläget.

13 Vill Jerven har vunnit 26 lopp under sin karriär och han har dessutom visat fin form i Norge i de senaste starterna. Den formen borde räcka långt i det här sällskapet och kommer han bara vettigt till från sitt utgångsläge, är han med där framme.

2 Z.M.S Jerven har man väntat på att det ska lossna för på allvar och i de senaste två starterna har det varit en rejäl förbättring som han resulterat i två raka segrar. Jag tror att han är snabb nog ut från början för att kunna hitta till ledningen och därifrån kan kusken lägga upp taktiken om han vill köra i ledningen eller släppa till något annat ekipage. När vi får 3,50 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

11 Storm Teddy har vunnit över var tredje start i karriären och även han kommer hit med god form och ett par segrar innanför västen.

4 Prins C.K räcker normalt långt om han sköter sig och ska räknas från ett bra utgångsläge.
Jag tar totalt nio hästar på mitt system och har en stark känsla för att det kan hända något här.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

2 Z.M.S Jerven 
Lopp 9 - Östersund
Spel: Plats
Odds: 3,50
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip