Lopp 9 - 2140m Auto

5 Felicia Zet är hästen i gänget och det låter på Daniel Redén som att det snart blir “proppen ur” för henne och den här uppgiften ser lämplig ut. För tre starter sedan var hon bra som tvåa efter att ha fått trava utvändigt om Indira Split som är en intressant talang hos Timo Nurmos. Senast hade hon ett hopplöst utgångsläge och kom aldrig till i loppet men fullföljde bra på sitt innerspår och Örjan Kihlström lät henne mest springa på utan att köra på henne nämnvärt. Hon borde ha gått framåt med det loppet i kroppen och ska räknas med god vinstchans men hon är trots allt orutinerad och har fortfarande inte vunnit något lopp och som storfavorit är det ingen jag vill gå på.

Jag är spänd på vad 3 Carroty kan uträtta i det här loppet. Hon var blek senast från ledningen och orkade inte alls till slut men det var skor runt om den gången och nu återgår man till barfota bak som man har tävlat med tidigare. Hon var mycket bra vid segern 1/7 och jag tror att det här är en häst som har mycket inombords och läget är perfekt nu. Hon är snabb från start och borde komma iväg bättre än favoriten och jag hoppas att Rikard N Skoglund vill prova att ta emot Felicia Zet. Om Örjan Kihlström är framme tidigt finns dock risk att han släpper ledningen men oavsett borde Carroty att få ett passande lopp och när det skiljer så pass mycket i spelprocent tycker jag det är ett intressant motbud. När vi får 3,00 på att man placerar sig topp-3 så testar jag ett spel.

9 Faith Trot var ute i en tufft treåringslopp för ston senast och mötte bland annat Great Skills som får ses som ett av de bästa treåriga stona. Hon gick bra bakom hästar från ett svårt utgångsläge då och hon gick en mycket snabb slutrunda i Örebro 14/8. Det känns som att hon har formen på topp och det är bara en tidsfråga innan första segern kommer på svensk mark.

För er som spelar V86 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

3 Carroty
Lopp 9 - Åby
Spel: Plats
Odds: 3,00
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip