Lopp 9 - 2140m auto

1 Cassius Clay D.E. kommer med två raka segrar på kontot och vann senast på nyårsafton på ett rejält sätt från dödens. Nu handlar det om första starten 2024 men rapporterna från stallet är positiva och blir inte utgångsläget en fälla idag är Cassius Clay D.E. en häst som sticker ut i loppet. Jag räknar dock inte med att Cassius Clay D.E. kommer kunna försvara någon ledning från start, men hittar bara Stefan Persson ut i ett andra spår omgående kommer sexåringen bli svår att stå emot till slut.

Skrällen är 3 Deon W. Han har gjort det bra vid segrarna i raden och trivs under vintern. Han är dessutom kvick i benen och skulle kunna ta hand om ledningen från start. Väl i den positionen har Deon W segrat tre gånger på fyra försök. Tränaren Per Henriksen är dessutom optimistisk på förhand och till 7% är Deon W ett tidigt streck. När vi även får 2,50 på att han placerar sig topp-3 i loppet så spelar jag.

4 Soundtrack ska enligt rapporter vara väl förberedd inför sin comeback idag. Tränaren Tomas Malmqvist fuskar sällan med träningen och med tanke på vad Soundtrack besitter för kapacitet ska han räknas tidigt i ett lopp som detta.

3 Deon W.
Lopp 9 - Axevalla
Spel: Plats
Odds: 2,50
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip