Lopp 9 - 2140m auto

5 Noxx Vrijthout visade fin form senast när han avslutade strålande till seger. Han satt långt ner i kön, men när väl attacken sattes in gick det undan. Att man nu har fått ett framspår ses som ett plus och med tanke på att Noxx Vrijthout är kvick iväg från start kommer man kunna söka sig framåt direkt. Han är bra i ledningen men går även bra med lopp på rulle. Så oavsett hur loppet blir kört från start kommer Noxx Vrijthout kunna vara med och slåss om segern ikväll.

8 Global Dubhe vann en Klass II-final och tjänade snabba pengar under fjolåret. Senast handlade det om comeback och Global Dubhe visade direkt att han inte kommer ha några problem att bära upp de pengarna. Han vann på ett bra sätt direkt och kommer nu med ett lopp i kroppen. Formkurvan bör peka uppåt och ikväll är det första gången med Örjan Kihlström i vagnen vilket är spännande. Utgångsläget är däremot ett minus, men löser det sig bara någorlunda från start ska han räknas tidigt trots allt.

Skrällen är 3 Finn Palema som senast gjorde en spännande debut för Hans Crebas. Han avslutade då bra i skymundan och intrycket var bra. Nu med lopp i kroppen ska det bli spännande att se vad Finn Palema kan uträtta. Hans Crebas håller själv fyraåringen högt och ikväll blir det amerikansk vagn. Pass upp! När vi får 2,25 på att man placerar sig topp.3 i loppet så spelar jag.

Lopp 9 - Solvalla
3 Finn Palema
Spel: Plats
Odds: 2,25
bet365

This is the stats tab
This is the post tip