Lopp 9 - 2640m volt

Här hittar vi mitt stora drag i omgången. Jag kommer gå rakt ut på 3 Safira Diablo!! Detta är nämligen en häst stall Untersteiner hållit högt hela tiden. Men hon har brottats en hel del med halsproblem vilket gjort att Safira Diablo inte kunnat rättfärdigat sig själv på tävlingsbanan hela tiden. Men nu är hon halsopererad och visserligen gör hon första starten efter lång vila. Dock har Safira Diablo fått två banjobb inför ikväll och jag är helt säker på att Johan Untersteiner vet vad han gör när resan går mot Stockholm ikväll. Peter Untersteiner meddelar även själv att detta ska vara en fin häst och att hon är redo för en bra insats direkt. Jag väljer därför att gå all in ikväll nu innan alla andra hunnit hoppa på tåget. Vi får 2,20 på att man placerar sig topp-3 i loppet och då spelar jag!

Motbud
13 Precious Thing visade fin utveckling under fjolåret. Hon vann bland annat ett försök till tyska Stoderbyt men gjorde dessvärre bort sig med galopp i finalen. I år har utvecklingen fortsatt för Precious Thing som visat att hon står bra inne i klassen. Hårdheten som hon nu byggt upp bör kunna betala sig bra i dessa typer av lopp över den längre distansen. Given utmanare till segern för den som föredrar.

Nämner även 11 Ultra Violet som André Eklundh håller högt. Hon har nu på slutet dessutom börjat fått utdelning på sin talang. Det har blivit fyra segrare på de sex senaste starterna. Hon har dessutom övertygat vid flera starter och löser hon bara uppgiften med bricka fyra i volten ikväll kommer hon att vara långt framme när mållinjen närmar sig ikväll.

3 Safira Diablo
Lopp 9 - Solvalla
Spel: Plats
Odds: 2,20
Bolag: Unibet

This is the stats tab
This is the post tip