Lopp 8 -1640m auto

8 Argo Lux har nu gjort två starter för tränaren Per Nordström. Argo Lux har gjort okej utan att sticka ut. Men detta är en femåring som besitter bra kunnande i grunden och har visat bra fart i sin tidigare regi. Ikväll är det anmält barfota runt om för första gången vilket är spännande och har man nu tagit kliv formmässigt med lopp i kroppen kommer han vara med och utmana om segern ikväll trots utgångsläget.

7 Global Action är allround femåring som kommer med bra form. I den senaste starten vann man ohotat. Global Action kan öppna kvickt från start och även om spåret är en bit ut så är man ett givet segerbud här i avslutningen ikväll.

Nämner även skrällen 4 Eppur Si Mouve som kommer ifrån en prestation man bara är att glömma. Han fick bakas sist efter haft ett iskallt utgångsläge och fick sen ett snällt lopp invändigt. Ikväll är förutsättningarna bättre och är bara formen bibehållen kommer Eppur Si Mouve kunna stå för en bra prestation ikväll. När vi får 2,50 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

9 Awesome Kronos är en kapabel travare som tidigare i år segrat på V75. Bakspåret är inte ett plus men skulle det lösa sig någorlunda längs vägen är detta en farlig individ att lämna utanför systemet.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

4 Eppur Si Mouve
Lopp 8 - Kalmar
Spel: Plats
Odds: 2,50
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip