Lopp 9 - 2140m auto

4 The Rocket har startat på flitigt på V75 den senaste tiden och visade näst senast upp sina rappa avslutning. Det räckte hela vägen till seger och insatsen senast på V75 är bara att glömma. Hon var då uppanmäld och mötte för tufft motstånd. Formen ska fortsatt var god enligt stallet och med en liknande avslutning som för två starter sedan även ikväll kommer The Rocket bli tuff att stå emot den sista biten. Att det åter är amerikansk vagn är ett plus. När vi får 1,80 på att man placerar sig topp-3 i loppet så testar jag ett spel.

6 Carelya är härdad i tuffa sammanhang och var senast ute mot hingstar och valacker på V75. Insatsen var klart bra de gången och nu mot enbart ston med Mats E Djuse i vagnen för första gången känns ekipaget som ett tidig streck i loppet.

1 Facing Life är kvick iväg från start och är den troliga ledaren av loppet. Hon har nu fått startat igång igen efter sitt uppehåll. Näst senast vann Facing Life efter att gått barfota runt om för första gången, det blir samma balans ikväll och från ledningen är hon ett tidigt segerbud i loppet.

4 The Rocket
Lopp 9 - Bergsåker
Spel: Plats
Odds: 1,80
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip