Lopp 9 - 3140m volt

2 Eagle Rock vann S:t Leger för fyraåringar från ledning för fyra starter sedan. Då visade Eagle Rock att han inte har några problem med den långa distansen och den numera femåriga hingsten startar med liknande förutsättningar ikväll. Han är den troliga ledaren av loppet och senast vann han sin årsdebut på bra sätt. Nu med lopp i kroppen bör formen vara god och Eagle Rock tippas etta.

Skrällen är 5 Digital Crunch som är jämn och säkert i sina prestationer. Han kommer dessutom med toppform till kvällens start. Senast avslutade han vasst över upploppet trots att Digital Crunch den gången fick lägga en rejäl speed i inledningen av loppet. Skulle det klaffa med positionerna ikväll kommer Digital Crunchs avslutning pånytt fälla många den sista biten. När vi får 2,75 på att man placerar sig topp-3 i loppet så spelar jag.

13 Digital Summit är en individ med hög grundkapacitet och som är betydligt bättre än vad resultatraden antyder. Nu är det en etta som försvinner i och med dagens start och skulle Digital Summit stå för en liknande insats som vid den segern när man imponerade på Solvalla så är man given i segerstriden även ikväll. Digital Summit är allround och räkna med att han kommer vara väl förberedd inför kvällens start.

5 Digital Crunch
Lopp 9 - Jägersro
Spel: Plats
Odds: 2,75
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip